Érdeklődni: 06 70 430 57 86 (csak munkaidőben)

Fizetési és szállítási információk

Keresse meg kérdésére a választ!

Fizetés

 • Utánvételes fizetés
  A csomagért a futárnak kell fizetni az átadáskor, ez minden esetben Magyarország egész területére: 2000 forint
 • Előre utalásos fizetés
  A csomagot és a szállítási költséget a feladás előtt ki kell fizetni utalással a Dekor Art Kft. Erste bank Hungary Zrt. 11600006-00000000-67237586 bankszámlájára. Megjegyzésbe a megrendelés számát megadva vagy a megrendelő nevét, az összeg beérkezése után adjuk fel a csomagot, ebben az esetben a szállítási költség minden esetben egész Magyarország területére: 1000 forint

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

 • Mit tegyek, ha hibás terméket kaptam kézhez?
  A gondos ellenőrzés ellenére ritkán előfordulhat, hogy hibás termék kerül kiszállításra. Ilyen esetekben, ha a minőségi hiányosságért a Tshart store a felelős, a termékeket minden további nélkül kicseréljük, vagy visszatérítjük a vételárat. A visszaküldés következtében keletkező szállítási költségeket teljes egészében átvállaljuk. Ettől függetlenül a terméket bérmentesítve küldjétek vissza hozzánk, aminek a költségeit utólag megtérítjük. Megkérünk titeket, hogy értesítés nélkül ne küldjetek vissza terméket, előbb közöljétek velünk a hiba jellegét és a rendelés tranzakciószámát e-mail formájában az itt látható címen: nyomtatas@dekorart.hu Ezt követően a munkatársunk azonnal felveszik veletek a kapcsolatot.
 • Rendelkezem-e utólagos elállási joggal?
  A Kormány a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. Törvény-e (továbbiakban Fv.T.) alapján minden fogyasztónak joga van 8 napon belül indoklás nélkül elállni a rendeléstől. A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Ez az összes olyan esetre vonatkozik, amikor a terméket nem a saját igényeitek alapján készítjük el (üres póló rendelése esetén). Azonban a személyre szabott termékek esetén a Fv.T. 5. §-ának (c) értelmében a vevő nem gyakorolhatja elállási jogát. Ennek egészen egyszerű oka van, a saját igényeiteknek megfelelően kialakított termékek a továbbiakban már nem továbbértékesíthetőek. A további problémák és félreértések elkerülése érdekében mindenkit megkérünk, hogy nagyobb rendelések leadása előtt, egy próbarendelés formájában győződjetek meg a helyes méretekről és színekről. Ezzel elkerülhető, hogy szennyezzük a környezetünket egy sor feleslegesen legyártott pólóval.
 • Van-e lehetőség személyes átvételre?
  Igen van lehetőség a megrendelt termékek személyes átvételére Kecskeméti üzletünkben. A termék elkészülése után telefonon fogunk értesíteni, a rendelésnél megadott telefonszámon.
  • Cím: Kecskemét Hosszú utca 38.
 • Mennyibe kerül a kiszállítás?
  Előre utalással: 1000Ft    Utánvétellel: 2000 Ft    10.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES!
 • Mennyi idő alatt érkezik meg a megrendelt termék?
  A rendelések 95%-a 3-5 munkanapon belül elkészül, a fennmaradó rendelések elkészítése a rendelés bonyolultságától és a gépeink szabad kapacitásától függően pár nappal elhúzódhatnak.
 • Szállítunk-e külföldre?
  Van lehetőség külföldi kiszállításra is, de ennek költsége országspecifikus, ezért a rendelést megelőzően érdeklődj az ügyfélszolgálatunkon, hogy az adott országba mennyiért tudjuk eljuttatni a kedvenc pólódat. A legtöbb szomszédos és EU-s országba nem sokkal drágább a kiszállítás, mint Magyarországra.

Szállítás

 • Szállítási határidő
  A „sikeres vásárlást” tárgyú visszaigazoló e-mail elküldésétől számított 5munkanap. Ha a megrendelést pénteki napon adja le, a leszállítás legkésőbb kedden történik meg. A kiszállítás átlagosan 3-5 napon belül történik meg. Csomag újrakézbesítés: Amennyiben mi elküldtük Önnek a megrendelt csomagot, és azt Ön 5 munkanapon belül nem veszi át, a csomagot sajnos automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre, és mi “bukunk” rajta egy szállítási költséget. Előfordulhat, hogy nem kap értesítőt, vagy nem találja meg a szállítónk a címet, zárva az ajtó, nem tartózkodik senki a megadott címen, elutazott külföldre stb. Ilyen esetben, amennyiben ezt Ön kezdeményezi, a csomagot a szállítási költség újbóli felszámításával elküldjük Önnek. De csakis akkor indítjuk útjára ismét a csomagot, ha annak ellenértéke a bankszámlánkon (átutalással) jóváíródott! Amennyiben egy címről két vagy több alkalommal is visszakapjuk a csomagot, Áruházunk fenntartja a jogot, hogy erre a névre és címre a továbbiakban NE küldjön újra csomagot.

Technológiai Információk

 • Direkt Nyomtatásról általánosságban:
  Ez a technológia napjaink legkorszerűbb nyomtatási eljárása. Direkt nyomtatásnál a minta közvetlenül a pólóra kerül egy tintasugaras textil nyomtató segítségével. Legnagyobb előnye, hogy a sötét színű pólókra is kiváló minőségben tudjuk vele a különböző színátmenetes mintákat felvinni. A direkt nyomtatás már 1darab póló esetén is költség hatékonyan használható, így nincsen minimális rendelési darabszám, mint a szitázás esetében. A nyomat tartós, nem fakul és a megfelelő mosási instrukciókat betartva évekig hordható marad a póló.
 • Plotternyomás (Flex/Flokk)
  A flex, illetve flokk nyomás az egyik legmagasabb minőségű eljárás a pólónyomás területén. Extrém tartóssága, illetve kényelmes viselete teszi rendkívül kedveltté ezt a technológiát. Egyaránt alkalmas kis darabszámú rendelések és nagyobb rendelések elkészítésére is. Kétféle típusú fólia létezik belőle. A flex egy sima, fényes felületet biztosít, míg a flokk kicsit kiemelkedik a pólóból és bársonyos tapintású.